⚡Мінародні системи переказу коштів підтримують підтримку та її громадян.

⚡Мінародні системи переказу коштів підтримують підтримку та її громадян.

Національний банк отримав інформацію про безкоштовні послуги для українців та оплати за переказ України від таких міжнародних систем переказу коштів – нерезидентів, як Western Union, MoneyGram, Ria Money Transfer, INTELEXPRESS та TransferGo.

💬 "Україна та її громадяни підтримують підтримку від світової фінансової системи. Зараз до неї долучилися міжнародні перекази між коштами. Ми вдячні кожному за підтримку України та солідарності з українським народом, який самовіддано захищає свою країну", – прокоментував директор Департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку НБУ Андрій Поддєрьогін.
Кредит онлайн через Дія

☝ Крім того, компанія Ria підтримує організацію Save the Children у своїх покликаннях допомоги мільйонам українських дітей, які постраждали від війни в Україні та їхні сім"ї. Для цього Ria активує свою глобальну мережу для збору пожертвувань клієнтів для допомоги українським дітям.

Також за допомогою міжнародної системи переказу коштів INTELEXPRESS можна зробити миттєві та безкоштовні перекази на спеціальні рахунки для збору коштів на підтримку Української армії та гуманітарну допомогу українцям, що терплять від війни.

❗Зі свого боку, глобальна платіжна мережа Euronet, яка має розгалужену мережу банкоматів по всьому світу, оголосила пропозицію оплати за свої послуги для громадян України.

Відтепер власники платіжних карт, емітованих в Україні, можуть без комісій зняти гроші в банкоматах мережі Euronet в Україні, Польщі, Угорщині, Словаччині та Румунії.

Водночас польська система мітєвих платежів Blik створив спеціалізовану сторінку для здійснення її допомоги Зброй Силам України (виключно в межах Польщі).

➡️ Кошті надходи на рахунок Національного банку України, відкритий у державному банку Bank Gospodarstwa Krajowego у Польщі.

Коментарі

Дописати коментар